زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

اخلال در نظم عمومی جرم است

  • کد خبر: ۱۰۲۲۸۴
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۵
اخلال در نظم عمومی جرم است
آیا می‌دانید برگزاری چهارشنبه‌سوری یا مراسم شب چهارشنبه آخر سال، وقتی با اعمالی مانند انفجار ترقه‌های پرصدا و خطرناک همراه شود جرم است؟

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز؛ آیا می‌دانید برگزاری چهارشنبه‌سوری یا مراسم شب چهارشنبه آخر سال، وقتی با اعمالی مانند انفجار ترقه‌های پرصدا و خطرناک همراه شود جرم است؟ رفتاری که علاوه بر برهم‌زدن نظم عمومی، باعث ایجاد وحشت در میان مردم می‌شود و در موارد زیادی جان دیگران را هم با مخاطره جدی روبه‌رو می‌کند. برهم‌زدن نظم عمومی، قاچاق ترقه و استفاده از کالای غیراستاندارد، ایجاد رعب و وحشت در مردم و به‌خطرانداختن جان افراد، فقط بخشی از تخلفات و جرایمی است که مخلان آرامش عمومی در مراسم شب چهارشنبه‌سوری مرتکب می‌شوند.

در ماده ۶۱۸ قانون مجازات اسلامی مقرر شده است که هرکس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی شود یا مردم را از کسب‌وکار بازدارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
ساخت، حمل و نگهداری مواد محترقه جرم است. اگر درنتیجه استفاده از این مواد آسیبی به فردی وارد شود، فرد آسیب‌زننده ضامن خواهد بود و بر اساس ماده۴۹۲ قانون مجازات اسلامی، به قصاص یا دیه محکوم می‌شود.

طبق ماده ۶۱۴ قانون مجازات اسلامی، پرتاب عمدی مواد محترقه، ترقه، نارنجک دست‌ساز یا هرگونه عمل عمدی که موجب ضرب و جرح منجر به نقصان، شکستن یا ازکارافتادن عضو شود، یا این عمل به مرض دائمی و فقدان یا نقص یکی از حواس یا منافع یا زوال عقل شخص منجر شود، در مواردی که قصاص امکان نداشته باشد و اقدام وی موجب اخلال در نظم جامعه شود یا بیم تجری مرتکب یا دیگران شود، موجب محکومیت به تحمل دو تا پنج سال حبس و پرداخت دیه و خسارت‌های واردشده خواهد شد.

همچنین ماده ۵۰۶ قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد، هرشخصی سبب تلف‌شدن مال یا مصدومیت دیگری شود و خود مستقیم مرتکب جنایت نشود، ضامن پرداخت خسارت‌های واردشده است. شاکی یا مدعی خصوصی می‌تواند همه خسارات و ضرر و زیان واردشده را از باب تسبیب و مسئولیت مدنی مطالبه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->